Поздравиха Кейт Мидълтън за Ч.Р.Д. с няколко селски GIF-а 09.01 | 10:48

От Кирил Русев

Катрин Елизабет "Кейт" Мидълтън е родена на 9 януари в английския град Рединг, графство Бъркшър в семейството на авиодиспечер (по-късно цивилен пилот) и стюардеса. Пет години след раждането й нейните родители основават кетъринг фирма, която бързо се разраства и им осигурява статут на милионери. 

В университета Сейнт Андрюс Кейт учи история на изкуството и именно там се запознава с принц Уилям, който по същото време следва своята магистратура там. Неофициалните взаимоотношения между двамата не след дълго са надушени от световните медии и дамата се превръща в жертва на жълтата преса и всевъзможни спекулации.

Тържеството по случай двадесет и петия й рожден ден е изключително интересно събитие, като интересът допълнително е подсилен от липсата на папарашки снимки, тъй като принц Уилям, принц Хари и адвокатите на Мидълтън заплашват медиите със съд. 

Години по-късно дукеса Кейт чества своя пореден рожден ден и е по-неотразима отвсякога. Нейното обаяние като че ли е станало още по-голямо и по всичко личи, че тя има всичко, за което може да мечтае една дама на нейната възраст.

Точно на колко години става Кейт Мидълтън, както и колекция от нейни GIF-чета можете да видите във FitWell.bg. 

Водещи

Най-четени