Познахте ли порасналите Backstreet Boys 28.01 | 16:36

Най-известната бой банда в света готви специална изненада за феновете си

От iNews.bg

Съвсем скоро ще излезе дългоочакваният документален филм за най-известната бой банда в света - Backstreet Boys. Лентата е озаглавена "Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of" и проследява работата и по създаването на последния албум на бандата "In A world Like This".

Над филма е работено цели 2 години и се очаква да проследи кариерата на членовете на бандата Брайън Литръл, Ник Картър, Ей Джей Маклийн, Хауи Дъроу и Кевин Ричардсън. В лентата Backstreet Boys ще се разкрият напълно пред своите почитатели и ще покажат както успехите си, така и паденията си.

По работата над Show "Em What You’re Made Of" бандата се е доверила на Стивън Киджак. Той обеща, че няма да остави скрит нито един момент от историята на групата и разкри, че прозрачността им е била една от основните причини да се съгласи да работи с тях.

"Това, което ме привлече към този проект, е тяхната откритост и готовност да се поставят в неудобни места, да бъдат уязвими и честни", коментира той в интервю.

1466908

"Винаги сме искали да направим филм и сега е идеалното време. След завръщането на Кевин всъщност сме господари на собствените си съдби. Предстоят ни нов албум и 20-ата ни годишнина, което придава допълнителна тежест на подходящия момент да споделим историята си", споделя групата, която се събра отново през 2012 год.

1466907

Водещи