Пол Маккартни: Стиви Уондър е гений 27.01 | 08:16

Двамата са готови с ново общо парче след 30 години

От Олга Андреева

Легендата на Beatles Пол Маккартни похвали колега си Стиви Уондър, след като двамата записаха песен заедно – 30 години, след като направиха хита "Ebony and Ivory".

Двамата са записали парчето "Only Our Hearts", което ще бъде включено в новия, 15-и солов албум на Пол, "Kisses On The Bottom", който ще излезе на музикалния пазар на 6 февруари, съобщи Stereoboard.com.

За съвместната работа Маккартни сподели: "Стиви дойде в студиото в Лос Анджелис, послуша парчето около 10 минути и вече го беше научил. Просто отиде на микрофона и за 20 минути направи това страхотно енергично соло. Слушаш го и си мислиш: "Как го направи?". Причината е, че той просто е гений".

В новия албум на 69-годишния музикант участват няколко различни текстописци, продуценти и гост-музиканти, включително Ерик Клептън.

"Албумът е много нежен, много интимен. Трябва да се слуша у дома след тежък работен ден с чаша вино или чай", обяснява рок легендата.

Самият той се радва на романтичен период в живота си – миналия октомври се ожени за трети път, за избраницата на сърцето си Нанси Шевъл.

Водещи

Най-четени