Пол Уокър е бил убит? 05.12 | 19:31

Проклятието на Рамзи е застигнало актьора

От Цанка Донкова

Много се изписа и много се изговори около кончината на актьора от "Бързи и яростни". На феновете му хич не им се иска да приемат истината. Неслучайно в медийното пространство се появиха всякакви теории за причината, довела до страшната трагедия.

Колегите от Sportuvai.bg обаче смятат, че причината е много по-прикрита.

Датата е 30 ноември. На стадиона в Кардиф около 30 хиляди зрители очакват зрелище между местния Кардиф и лондонския Арсенал. Изминават вече 30 минути, когато полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи отбелязва хубав гол за 0-1. Феновете на лондонския гранд ликуват, но неутралните запалянковци са леко притеснени. Причината се крие в това, че при няколко от предишните голове на Рамзи известни личности намериха смъртта си. 

Мачът е към края си, а повечето от привържениците си казват, че връзката между головете на играча на артилеристите и смъртните случаи на известни хора е плод на случайност. Но в последната минута на мача халфът отбелязва втория си гол. Ето тук някъде всички на стадиона, а и пред телевизорите са осъзнали, че няма как този уикенд да се размине без нечия смърт.

Вижте видеото с двата "убийствени" гола на Рамзи срещу Кардиф в Sportuvai.bg.

Водещи

Най-четени