Пол Уокър искал да пребие Вин Дизел 14.12 | 12:48

Двамата актьори никак не били близки

От Кремена Бедерева

Холивудският актьор Пол Уокър, който загина трагично в автомобилна катастрофа, всъщност е имал обтегнати отношения с колегата си от "Бързи и яростни" Вин Дизел.

Според Nation техните отношения не са били никак добри. Двамата просто са се ненавиждали.

Уокър не е можел да стои в една и съща стая с Вин Дизел. Актьорите са се игнорирали взаимно на снимачната площадка и с дни не са разговаряли помежду си.

"В определени дни ми се иска да му ударя едно. Впрочем, в други дни той иска да направи същото с мен", е разказал Пол Уокър няколко дни преди смъртта си.

Открито обаче Пол Уокър никога не е говорил за лошите си отношения с Вин Дизел и феновете на "Бързи и яростни" даже не са подозирали за враждата между двете звезди в поредицата.

"Пол винаги е мислил, че Вин иска да го изпревари във всичко: той винаги се е опитвал да е в центъра на вниманието и е бил много егоистично настроен", цитира изданието неназован източник.

Междувременно сценаристите на последния филм, половината от сцените на който вече са заснети с Пол Уокър, сега решават как да изключат героя му от лентата. Ако този проблем бъде решен, снимките ще продължат през януари, допълва БТА.

В противен случай филмът ще трябва да бъде презаснет, което може да се превърне в най-големия застрахователен прецедент в Холивуд.

Водещи

Най-четени