Поли Генова с участие и в Израел за Евровизия 06.04 | 14:16

БГ придставителката в конкурса получи правото да има собствен публичен чат във Viber

От iNews.bg

Поли Генова ще представи българската песен за Евровизия 2016 и в Израел. Това обяви певицата по време на участието си в предаването на БНТ1 "Още от деня с Димитър Цонев”. Тя ще представи българската песен на промоционален концерт в Тел Авив на 12-ти април. Присъствие в него са потвърдили още 19  представители в тазгодишното издание на Евровизия.

Поли Генова вече имаше среща с почитателите на конкурса в Рига миналата събота,  където за първи път изпя "If love was a crime” (#ILWAC) на международна сцена. В латвийската столица, откъдето започна турнето й, тя получи голяма подкрепа както от феновете, така и от европейските медии.

В програмата й за месец април са включени още концерти в Амстердам (Холандия) на 9-ти април и в Лондон  (Великобритания) на 17-и април.

Събитията са изключително важна среща на Поли Генова с международната публика и могат да окажат сериозно влияние при гласуването по време на полуфинала (12-ти май) и финала (14-ти май) на Евровизия 2016 в Стокхолм.

"Въпреки, че ще участвам в Евровизия за втори път, отново се вълнувам много. Според мен това е нормално, защото представям не само себе си, но и цялата страна. Смятам, че след смятам, че след като песента ни се прие толкова добре, имаме големи шансове в Стокхолм”, каза Поли Генова.

В студиото на "Още от деня с Димитър Цонев” тя съобщи, че е получила уникалната възможност да е сред малкото българи, които имат собствен публичен чат във Viber. Тя вече публикува в него ексклузивни снимки, видеа и информация от турнетата и участията си. Певицата се присъединява към световни имена като Paul Van Dyk, Ministry of Sound, EXIT Festival, Ibiza Rocks и други, като много от тях използват възможността за създаване на собствени стикери.

 За няколкото дни, в които съществува, чатът на Поли Генова събра почти 1 000 последователи. Те буквално следят всяка стъпка и изява на Поли Генова и общуват с нея в реално време. Поли и екипът на Viber са много развълнувани от началото на взаимното партньорство и ще продължат да изненадват феновете си с много позитивни емоции.

 

Водещи

Най-четени