Попей ми за пари, лъскави коли... 10.04 | 12:20

Първият поп фолк мюзикъл е вече факт

От Мартина Панайотова

Първият поп фолк мюзикъл "Шшшт, попей ми" е вече факт. Режисьори Петър Вълчев и Андрей Вълков, а в главните роли ще видим актрисите София Бобчева и Силвия Станоева.

Те разказват историята на Веска, която е наивно момиче от село и мечтае да стане поп-фолк певица и да се впише в обществото. Тя разбира успеха като притежание на скъпа кола, много пари и популярност.

Един ден момичето решава да избяга и да се пробва да сбъдне мечтата си. По пътя си среща проститутката Беба. От там насетне става едно голямо джамборе.

В лентата ще видим и певиците Сантра, Поли Генова и Рейчъл Роу, които са музикалните лица във филма. Режисьорът ги описва като "феите, които вкарват Веска в поп-фолка, в лъскавото и кича".

"Идеята на филма е много важна. Темата е изключително наболяла в нашето общество. Допадна ми идеята, че те показваха и се подиграха на чалгата като култура. Тази култура, с която аз се боря всеки ден и която показва че парите дават щастие. Това не е така", сподели Сантра пред bTV.

"Ние сме изключително нежни и по никакъв начин не осъждаме нашите герои, че са избрали пътя на чалгата. Все пак сме минали през сатирата, за да покажем нашето виждане за нещата, как стоят те в България", разказа Петър Вълчев.

Те обаче са показани по един изключително лек и приятен начин, който предизвиква много смях.

Премиерата на "Шшшт, попей ми" е на 16 април.

Водещи

Най-четени