Пореден голям пробив за хитовия сериал „Под прикритие” 05.11 | 13:56

Гангстерската поредица завладя и британската столица

От iNews.bg

Най-успешният роден сериал – "Под прикритие”, отново ни даде повод да се гордеем, че сме българи. Причина за това е огромният интерес, който предизвика неговата премиера в британската столица Лондон.

Събитието беше миналата вечер в киноto VUE Cinema West End. По червеният килим на Острова се разходиха продуцентите на култовата поредица Севда Шишманова и Димитър Митовски, както и някои от звездите на лентата. Сред актьорите, присъствали на галавечерта, бяха Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владо Пенев, Мариан Вълев и Любен Кънев.

Криминалето разказва за колоритния и доста безмилостен престъпен живот в нашата страна. Именно в този подземен свят се внедряват две ченгета под прикритие - Мартин и Ерол, за да разбият системата отвътре и в крайна сметка доброто да победи злото.

Образите на гангстерите обаче така са представени, че няма начин да не се превърнат в любимци на зрителите. Затова хората пред екрана започнаха да симпатизират на убийци и наркопласьори като Куката, Косъма, Иво Андонов и Джаро.

Водещи

Най-четени