Поредната сексбомба на свобода 09.07 | 13:25

Вижте коя звезда се разделя с мъжа си

От iNews.bg

Сексбомбата Памела Андерсън скоро отново ще влезе в отбора на официално необвързаните. Актрисата е подала документи за развод с филмовия продуцент Рик Саломон за втори път. Явно няма шанс двамата да се разберат и да заживеят в хармония, макар да имаха такива надежди.

Вторият брак на Пам и Рик продължи само шест месеца. Иначе за първи път двамата минаха под венчилото през октомври 2007 г. в Лас Вегас. Два месеца след това звездата от "Спасители на плажа" обяви, че са се разделили. През февруари следващата година блондинката поиска бракът им да бъде анулиран.

Най-изненадващо през миналия октомври Памела каза по телевизията, че двамата с Рик са нещо повече от приятели. Не мина много и тя обяви, че пак ще се женят. Това се случи, след като той спечели на покер 2.8 милиона долара в световните серии. Добра причина да кажеш "Да", нали?!

Иначе Памела може да се похвали с още два брака. Явно просто обича да застава пред олтара – жалко, че вричането ѝ във вярност не е съвсем завинаги. За първи път мина под венчилото с Томи Лий през 1995 г. и остана с него до 1998 г. През това време успяха да направят двама сина. През 2006 г. актрисата се омъжи отново, този път за Кид Рок, с когото се разведе само няколко месеца след сватбата.

Водещи

Най-четени