Португалците луднаха по Мария Илиева 26.03 | 14:13

Певицата препълни концертната зала „Арена Атлантико“ в Лисабон

От Гергана Златкова

Популярността на Мария Илиева отдавна е преминала границите на страната ни, тъй като певицата е имала не едно дуетно парче с чуждестранни изпълнители.

Сега певицата стигна и до Португалия като се оказа първата българска изпълнителка, поканена да се изяви на лисабонска сцена до сега.

Мария беше специален гост на световното турне на Тони Карейра, който изнесе два концерта в лисабонската "Арена Атлантико”,

По първоначална информация Тони Карейра трябваше да изнесе само един концерт, но заради големият интерес организаторите добавили втора дата.

Двамата изпълнители не за пръв път изпълняват съвместната си песен "O Primeiro Grande Amor” (Първата голяма любов).

"Неописуемо е да споделяш сцена с артист, който получава толкова много любов и възхищение от стотици хиляди фенове. Чувствам се благословена,” разказва певицата.

"Португалската публика е уникална, безкрайно емоционална и заредена с енергия, която се усеща на сцената и в най-малкия детайл.”

Албумът "Essencial”, който Тони представя на турнето си и в който е включен дуетът с Мария, вече е 4 пъти платинен в Португалия с над 80,000 продажби.

Концертите от "Атлантико” ще бъдат излъчени по националната телевизия на Португалия и издадени на DVD.

"Брилянтна!”, "Мария, имаш невероятен глас!”, "Много красива!”,"Португалия те обича, Мария!” са част от многобройните коментари, публикувани на официалната фен страница на певицата непосредствено след концертите. 

Водещи

Най-четени