Посветиха клип на Черната Златка (ВИДЕО) 16.08 | 17:25

Плеймейтката благодари за голямата чест

От iNews.bg

Неотдавна младата певица Йоанна Драгнева, която помним от Deep Zone, започна да промотира новото си видео, показвайки снимки на някои от участниците. Сред тях бе и плеймейтката Златка Димитрова, която наскоро публично призна, че загубила детето си в седмия месец от своята бременност.

Трагедията, която сполетя плеймейтката, провокира гласовитата блондинка да направи мил жест към нея. Изпълнителката обяви, че посвещава видеото на новото си парче, което скоро трябва да излезе, точно на Злати.

"Добрите и лошите неща в живота понякога ни връхлитат брутално и неочаквано.

Предстои премиерата на видеоклипа към последния ми сингъл "Силен и див”. Идеята на клипа беше в него да вземат участие мои приятели, като търсихме всеки да бъде различен по свой начин. Единственото условие беше да бъдат себе си – такива, каквито са – истински, естествени и неподправени. Една от звездите в клипа е бременната Златка Димитрова – готина и усмихната, щастливо озарена от майчинството.

За никого не е тайна какво обаче се случи с нея. Съдбата я принуди да преживее най-голямото нещастие, което може да сполети една жена – загубата на нероденото дете... Когато разбрах, кръвта ми се смрази! Ами сега? Какво да правя? Дали да премонтирам клипа и да махна кадрите на Златка с корема? Морално ли е да я показваме бременна при положение, че бебето вече го няма?", коментира Йоанна пред "Блясък".

След като се консултирала с режосьора, монтажиста и свои приятели, всички били категорични, че видеото трябва да се премонтира. Затова певицата се свързала със самата Злати за съвет. Оказало се, че тя много държи на тези кадри и не искала да се махат. Те щели да ѝ останат скъп спомен за времето, в което е била щастлива в очакването да стане майка.

"Реакцията й ме изуми. Всеки друг на нейно място би поискал да се скрие, да избяга... Силата и мъжеството, което показа това нежно момиче, ме инспирира да посветя клипа си на нея", допълва Йоанна.

Златка, разбира се, побърза отново да покаже активност в социалната мрежа Facebook. Моделът благодари за оказаната ѝ чест публично.

"Йони, не мога да изкажа това, което почувствах в момента, в който прочетох статията! На моята страница може да прочетеш много красиви думи за теб и твоя проект от други хора! ....ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ.....", написа Димитрова в профила си.

Водещи

Най-четени