Посланикът на Азербайджан в САЩ се нахвърли грозно върху Ким Кардашиян 07.04 | 20:53

Звездата успя да вбеси дипломата с това, че призова за молитва за Армения

От iNews.bg

Азербайджан нанесе съкрушителна критика на звездата Ким Кардашиян, която призова да се помолят за Армения на фона на размириците в Нагорни Карабах.

Заради десетките убити от възобновяването на конфликта насам загинаха десетки и Кардашиян призова последователите си в Twitter и в Instagram да подкрепят арменците в този труден момент.

На фона на снимка, която изобразява танк и два военни хеликоптера, Кардашиян написа: "Да се помолим за всички в Армения и по целия свят".

Последва нападателна реакция от страна на посланика на Азербайджан в САЩ Елин Сюлейманов, който се обърна към нея със съвет да си гледа телевизията и да не се меси в политиката и в конфликта.

"Не съм убеден, че г-жа Кардашиян става за военен или политически анализатор и може би трябва да прави това, което умее най-добре. Тя може да е много известна и обичана от феновете си, но въпросите на войната са твърде сериозна тема за една риалити звезда. Аз лично бих бил ужасна ТВ звезда, затова не се опитвам да минавам в сфери, които не са ми познати".

Водещи

Най-четени