Последните интриги около Николета 31.08 | 10:40

Заминава за Верона, джавка се с Андреа, доносничи пред Алисия

От Мартина Панайотова

Семейство Божинови ще потеглят към Италия съвсем скоро и очевидно много се вълнуват. Днес Лозанова написа на своя Facebook профил: "Верона - градът на вечните влюбени, на Ромео и Жулиета, а вече и на Валери и Николета. Като играч на футболен клуб "Верона", Валери ще даде всичко от себе си, за да защити гласуваното му доверие и на края на сезона със съотборниците му да се поздравят за отлично класиране."

Междувременно името на плеймейтката отново бе сложено до това на екс-приятелката й Андреа.

Фолк фурията публикува в социалната мрежа новото си парче с Азис, като написа многозначително "Друга няма... Няма и да има".

Това доведе до незабавна асоциация с плеймейтката, за която се шушука, че искала да развали приятелството на Азис и Андреа и затова наговаряла певеца против колежката му. Списание Блясък отбелязва, че двете развалили отношения една с друга след като Лозанова станала Божинова.

По-рано тази седмица пък тръгна мълвата, че Николета се срещнала тайно с най-големия си враг – Алисия. Тя искала да й докладва за похотливите смс-и, които Ники Михайлов уж й бил изпращал.

Дали информацията е истинна, не се знае. Но човек няма как да не се зачуди как намира Николета време да се грижи за малката си дъщеричка от толкова много вълнения и интриги.



Водещи

Най-четени