Посрещаме Lord of the Dance с топъл кетъринг с белтъчини 01.11 | 17:00

Трупата пристига у нас тази вечер за концертите на 2 и 3 ноември в зала 1 на НДК

От Кремена Бедерева

Цялата трупа на Lord of the Dance пристига в София тази вечер от Будапеща за концертите на 2 и 3 ноември в зала 1 на НДК, от 20 часа, съобщиха организаторите от АРТ БГ.

Техническият екип на продукцията се очаква да дойде в ранните часове на 2 ноември, за да започне подготовка по новата сценография и декори на шоуто.

От мениджмънта на шоуто са поискали топъл кетъринг с храна, богата на белтъчини за артистите, която да ги зареди с енергия за близо двата часа ирландски танци на сцената. Веднага след края на първия си концерт (2 ноември) артистите от Lord of the Dance канят всички свои фенове на официално афтър парти от 23 ч.

"Миналата година трупата преживя страхотни мигове по време на лятното си турне не само на сцената поради бурните овации на публиката. Най-интересното се случи след това - момичетата и момчетата от трупата завързаха трайни приятелства с български фенове и танцьори. Затова с нетърпение очакват и тазгодишното афтърпарти като повод за нови запознанства", разказа Питър Мърси, тур мениджър на трупата.

iNews припомня, че ирландците от Lord of the Dance ще направят два концерт у нас, за сметка на концерта си в Букурещ. Освен на 2 ноември, както първоначално бе обявено, българските зрители ще имат възможност да видят легендарното танцово шоу на Майкъл Флетли и на 3 ноември.

Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г., шоуто Lord of the Dance вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Lord of the Dance чупи всички установени бокс офис рекорди и си извоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

През лятото на 2010 година най-голямото пътуващо танцово шоу Lord of the Dance постави своеобразен рекорд по гледаемост у нас – 22 000 души в 4 български града посетиха осемте концерта и аплодираха майсторските танцови умения на внушителната трупа от над 80 човека на сцената.

Характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография, впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика на Ронан Хардиман, превръщат Lord of the Dance в един незабравим спектакъл.

Водещи

Най-четени