Посрещане по български 27.02 | 07:35

Краден мерцедес откара Мила Йовович до хотела й

От Мая Александрова

Мила Йовович пристигна в България. Тя бе посрещната на Летище София. И какво посрещане само?!

Звездата беше извозена до хотела си, в който тя ще отседне две седмици, с краден мерцедес S-класа.

Новината за крадената кола разкри Тодор Милушев, който се представи като истинския собственик на лимузината. Костюмираният господин сигнализира за мерцедеса пред събралите се журналисти на ВИП-а на Терминал 2, минути преди холивудската звезда да кацне. Той размахваше документ и твърдеше, че разпознал колата си, като я видял по столичен булевард и я проследил до летището.

"Това е личната ми вещ, снимайте! Полицията я издирва вече две години и половина”, провикна се Милушев, пише "Монитор".

"Случайно, докато шофирах с другата си кола, я засякох и я проследих”, допълни развълнувано Милушев. В този момент той се обади в полицията, за да потърси съдействие.

Смутеният шофьор на мерцедеса не знаеше как да реагира на ситуацията. Предполага се, че колата е била наета от софийска автокъща, а той просто изпълнява професионалния си ангажимент.

Въпреки конфузната ситуация лъскавото возило остана паркирано пред ВИП изхода на летището и успя да дочака Мила Йовович и семейството й.

Докато представителите на медиите се чудеха дали да вярват или не на информацията за кражбата, един от шофьорите на другите коли увери, че е станало объркване. Той категорично отрече возилото да е крадено.

Мила Йовович пристигна със семейството си – известния режисьор на поредицата "Заразно зло” Пол У.С. Андерсън и 6-годишната им дъщеря Евър. Тя идва в България за снимките на филма "Сървайвър".

Водещи

Най-четени