Потвърдено! Bon Jovi ще ни пеят на ушенце 31.10 | 10:22

Европейското турне на рок легендите стартира от България

От Мартина Панайотова

За радост на хилядите родни фенове на рока, информацията за гостуването на емблематичните Bon Jovi се потвърди.

Рокаджиите тръгват на турне през 2013 с "BON JOVI Because We Can – The Tour.” Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета, а турнето стартира в Северна Америка през февруари. После идва ред на Европа, като първата дата на Стария континент е в София. Събитието ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски, като събитието е организирано от Болкан Ентъртеймънт.

Под мотото "Because We Can”, в центъра на столицата ни Джон Бон Джоуви ще забият мощно своите ненадминати хитове като "Livin’ on a Prayer,” "You Give Love a Bad Name,” "Who Says You Can’t Go Home,” "It’s My Life” и много други.

Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум "What About Now”, който се чака през пролетта на 2013.

Родните фенове ще бъдат първите сред колегите си в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване.

Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2,700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.

С едни от най-великите песни в историята на рокенрола, Bon Jovi са продали над 125 милиона копия от своите албуми и са постигнали звездни висини на признание в своята кариера.

Официалният старт на продажбите за мега концерта е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим.

От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

Цени на билетите от 79 лв. до 139лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.



Най-четени