Почна се. „Вампирясали“ фенове чакат премиерата на "Здрач" в палатки 12.11 | 14:29

Днес в Ел Ей е официалната премиера на „Зазоряване Част 2“

От Мартина Панайотова

Хиляди развълнувани фенове на вампирската сага "Здрач" са се настанили в палатков лагер пред киното в Лос Анджелис, където днес ще се състои световната премиера на последния филм от поредицата, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Хиляди хора от цял свят са опънали палатки на циментовия площад пред киносалона, с надеждата да зърнат своите любимци.

Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър ще преминат днес по червения килим за световната премиера на "Здрач: Зазоряване Част 2".

От филмовото студио са организирали редица занимания за преданите феновете в очакване на голямото събитие – маратонска прожекция на четирите излезли на екран ленти от поредицата, изненадващи срещи с членове на актьорския състав, тренировки в стил "Здрач".

"Наясно сме, че за последен път ни се предоставя подобна възможност", казва почитателката на вампирската сага Бри-Ан Глоувър, настанявайки се в палатковия лагер.

Романите от поредицата "Здрач" на Стефани Майър предизвикаха сензация на книжния пазар, а излезлите досега на екран филми реализираха общо над 2,5 милиарда долара в международния бокс-офис, припомня агенцията.

Последният филм от вампирската сага "Здрач: Зазоряване Част 2", режисиран от Бил Кондън, излиза на екран в няколко европейски страни на 14 ноември, а от 16 ноември ще бъде по кината в България, САЩ и Канада.



Водещи

Най-четени