Почти изкупиха Джей Ло 18.10 | 13:34

Очаква се румънски прилив, заради концерта

От Мартина Панайотова

Един  месец дели родните фенове от първата им среща с Дженифър Лопес на родна територия.

Истерията по латино дивата вече започва да се усеща и това рефлектира върху продажбите на билетите. Седящите места в столичната "Арена Армеец София” от 110  и 90 лева са на привършване. 

За разлика от тях, най-евтините билети – тези от 60 лева, вече са  напълно изчерпани, съобщават организаторите от Symphonics Entertainment Group.

Подобен е случаят и с пасовете, даващи достъп до най-отпред. Билетите от 130 лева също са в ограничен брой и се очаква много скоро да свършат. Организаторите припомнят, че преди броени дни концертът на звездата в Румъния бе отменен.

Това доведе до голям интерес от страна на съседните ни фенове на Дженифър Лопес към българското събитие. Очакват се и доста голям процент от гръцките фенове на звездата да предпочетат софийския концерт пред този в Атина поради логистични причини.

Междувременно Дженифър Лопес даде ексклузивно интервю на представител на родните организатори. В него тя обещава доста изненади по време на участието й в България. Какви по-точно обаче българските фенове ще трябва да почакат само още месец и ще разберат. 

Билетите за концерта в България са от 90 лв. до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Ивентим и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България.



Водещи

Най-четени