Преди и сега: Бонд. Момичетата на Бонд 26.10 | 12:08

Те са над 80 и всичките нечовешки

От Мартина Панайотова

Какво ще кажете за впечатляващата мадама от снимката? Това е френската актриса Беренис Марло, която в момента е голям хит, тъй като играе в новия "007 Координати: Скайфол".

А, както знаем, още от '62 година насам момичетата на Бонд, Джеймс Бонд предизвикват неустоим интерес в световната публика.

Независимо от актьорските си умения, те винаги са очарователно красиви и сексапилни. Освен това броят им вече надвишава 80. Но някои от тези прелъстителки са оставили по-траен отпечатък в съзнанието на киноманите от останалите.

Днес, по случай премиерата на "Скайфол" в България, ще ви представим точно 007 от тях. В красивата ни галерия ще видите първото и най-емблематично момиче на Бонд, доктор Куин Лечителката и още много изненади.

А ако ви се прииска да задълбаете още по-навътре в темата за чаровния шпионин и неговите любовници, ви предлагаме да посетите и някои от по-старите ни материали. В един от тях сме показали всички актьори, влизали в ролята на агента през годините, а преди време ви запознахме и с любопитния случай на едно транссексуално момиче на Бонд.

Сложете си инфрачервени очила и влезте в галерията на Jenite.bg.



Водещи

Най-четени