Приключиха прослушванията за „Гласът на България“ 11.07 | 14:10

Кой ще води третия сезон на шоуто

От iNews.bg

След продължителни обиколки из страната, днес, 11 юли, приключват предварителните прослушвания за третия сезон на музикалното риалити "Гласът на България" по bTV. За поредна година водещ на формата ще е атрактивният Мартен Роберто, който се оказа изключително нетърпелив да се запознае с участниците в шоуто. Както и досега, той ще има партньор на сцената на живите концерти, който щял да бъде голяма изненада за зрителите.

"Радвам се, че и този сезон ще бъда част от емоцията, наречена "Гласът на България”, защото продължавам да вярвам, че този формат прави препратка към зората на съвременния музикален бизнес, когато ценното бе гласът и талантът! Благодаря за доверието, което ми се гласува за трети пореден път и най-вече за това, че всички ние от екипа вярваме в каузата "Гласът на България”, коментира татуираният водещия.

Евгени Димитров-Маестрото издава, че по-голямата част от мераклиите този път били надарени с талант. Така че участниците ще се изправят пред наистина сериозно предизвикателство. Сред желаещите да докажат своите гласови способности имало много различни и интересни хора както в музикален, така и в личен план. Наред с живеещите у нас, желание да се включат в шоуто изявиха и наши съграждани, живеещи в Испания, Холандия, Швеция, Англия, САЩ и други. 

Водещи

Най-четени