Принц Уилям призна - с Кейт жадуват за деца 30.05 | 12:16

Дали думите му означават, че херцогинята на Кембридж вече е бременна?

От Диана Цветкова

Една година след като се ожени за Кейт Мидълтън, принц Уилям заяви, че двамата вече жадуват да имат деца.

"Много искам да имам семейство и двамата с Катрин с нетърпение очакваме това да се случи в бъдеще", заяви британският престолонаследник в интервю за ABC News.

Попитан дали има оше нещо, което иска да сподели, той отговори с усмивка: "Няма да измъкнете нищо повече от мен. Устата ми е заключена".

Тези думи вероятно ще подхранят още повече твърденията, че светът скоро ще посрещне бъдещия британски престолонаследник. Спекулациите, че Кейт Мидълтън е бременна обикалят световните медии от месеци насам.

Наскоро дори майката на Кейт е споделила с приятелка, че дъщеря ѝ и зет ѝ вече "работят" за бебе, но тя все още не е бременна.

Независимо кога точно двамата ще станат родители, вече е ясно, че какъвто и да е полът на първородното им дете, то ще наследи короната.

Още в края на миналата година 16-те страни от Британската общност, чиито държавен глава е кралица Елизабет II, одобриха промяната в правилата за наследниците на трона. Наскоро самата кралица потвърди, че вече първородното дете ще наследява короната, а не първото родено момче.

Самата Елизабет II е кралица именно защото нейният баща не е имал синове.

Пред ABC принц Уилям сподели, че му се вижда странно, че семейните му планове вълнуват толкова много медиите, но се опитва да не позволява заглавията в пресата да му се отразяват зле.

Най-четени