Принц Хари едва издържа без гадже 12.10 | 14:37

Моли се на бившата, зарязала го заради голото парти, да се съберат

От Олга Андреева

28-годишният принц Хари, който почти беше наказан с мисия в Афганистан, след като засрами за пореден път кралския двор – този път с голите си снимки от Лас Вегас, страда заради раздялата с бившето си гадже.

Всъщност 23-годишният модел Кресида Бонас се раздели с Хари точно заради скандала със снимките, тъй като освен че принцът беше гол на тях, на някои прегръщаше също гола девойка.

Откакто е далеч от дома и останал без шумно женско внимание, Хари е започнал да преосмисля нещата и да се разкайва за провалената връзка.

"Още щом кацна в Афганистан, Кресида започна да му липсва", споделя запознат източник пред Radar Online, според когото първоначално двамата решили да замразят връзката си, докато Хари не се върне от мисия.

Той обаче установил още веднага, че все още има силни чувства и открил сърцето си пред нея, пише Belfast Telegraph.

"Имаха няколко много искрени разговора по телефона и Хари ѝ каза, че няма търпение да я види, когато се прибере. Призна ѝ, че му липсва и, че иска нещата пак да потръгнат", казва източникът. Изглежда Кресида също е омекнала без ласката на любимия и е заявила готовност да му даде още един шанс.

Водещи

Най-четени