Принц Хари се забавлява в хърватски дискотеки 29.08 | 12:32

Британският престолонаследник е на почивка на хърватския остров Хвар

От Олга Андреева

Хърватия е мястото, което британският принц Хари, по-малкият брат на наскоро оженилия се принц Уилям, е избрал за своя лятна почивка.

Хари е бил видян в компанията на приятели в нощен клуб на остров Хвар в нощта между събота и неделя, съобщи агенция Хина.

Не е известно кога 27-годишният принц е пристигнал на Хвар и колко време възнамерява да остане там, уточнява БТА. 

Кметът на Хвар Пиерино Бебич потвърди, че британският принц е на острова, но уточни, че не се е срещал с него, както и, че нито той, нито неговото обкръжение са поискали нещо от властите. "Надявам се принц Хари да прекарва добре времето си и да посети отново острова", прояви гостоприемството си градоначалникът.

Принц Хари е придружаван от четирима телохранители и седем приятели. Преди уикенда той е бил забелязан да вечеря с морски дарове в ресторант в Хвар. Медиите цитират гости в нощния клуб, които разказат, че принц Хари прекарва добре времето си.

Той танцувал с другите гости и в някакъв момент дори скочил в басейна на дискотеката, за да се разхлади, а след това се завърнал на дансинга. Кадри с купонясващия принц бяха излъчени по една от хърватските телевизии. Едва преди разсъмване той и приятелите му напуснали дискотеката.

Водещи

Най-четени