Присила Пресли: За мен няма друг след Елвис 24.09 | 15:53

Той беше първата ми любов, признава актрисата

От Олга Андреева

Бившата съпруга на легендарния изпълнител Елвис Пресли, Присила, признава 35 години след смъртта му, че няма да има друга любов.

67-годишната актриса, която беше женена в продължение на шест години за Елвис и му роди дъщеря, не вярва, че някога ще може да намери мъж, който да обича поне колкото него, посочва Music-News.com.

"Да, някои от мъжете, с които съм била, означават нещо за мен, но Елвис беше първата ми любов и ще бъде и последната", убедена е Присила.

Затова и вече не се опитва да сравнява другите мъже с него – защото знае, че никой не може да излезе по-добър от този двубой.

Присила оценява, че както тя, така и дъщеря ѝ Лиса Мари, срещат сходни проблеми с мъжете, защото все още живеят в сянката на Елвис.

"Лиса Мари се ожени на 20 и забременя на 21 – почти като мен. Тогава имахме един дълъг разговор по този въпрос, но тя направи каквото си беше наумила – точно като баща си!", спомня си днес звездата от филма "Голият пищов".

"За жалост този брак не потръгна и трябва да призная, че и двете имахме проблеми с мъжете през годините. И двете направихме един и същ лош избор. И това е може би защото все още живеем в сянката на Елвис. Имам предвид, че всеки мъж, който влезе в живота на някоя от нас, трябва да е наясно, че целият свят винаги ще го гледа", признава с горчивина Присила.

Водещи

Най-четени