Приятели пред камера, неприятели в живота! 07.12 | 13:45

Кои са актьорите, които се мразят в реалния живот?

От iNews.bg

В някои от любимите филми и сериали на малки и големи се разказва за живота на приятели, който е интересен, вълнуващ и непредвидим. В други сюжетът не се върти главно около приятелската дружба, но в него има поне една такава, която заслужава адмирации.

Оказва се обаче, че доста често актьорите, които са заети с ролята да се преструват на верни другари, всъщност не могат да се понасят в реалния живот. Ще се изненадате колко много и кои точно са примерите в това отношение. Вижте кои са актьорите, които изобщо не обичат да работят заедно...

Тери Хачър и отчаяните съпруги
Проблемите между Хачър и останалите актриси от "Отчаяни съпруги” не са тайна за никого. Огромного его на Тери изглежда е причината за неразбирателството между нея и почти целия актьорски състав.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Те са част от четиризвездния кръг на най-добрите приятелки, които сме виждали някога на екрана. Но Кари и Саманта са дружки само за пред телевизионните фенове. В реалния живот Сара Джесика Паркър и Ким Катрал никак не се харесват. Дори се смята, че враждата помежду им е повлияла доста на работата по "Сексът и градът”.

Вижте кои са останалите актьори, които са приятели на екрана, но врагове в живота в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени