Проблемите, които Дейвид Бекъм има с парите... 05.06 | 12:02

Футболната легенда обяви, че не може да се пенсионира, защото 11-месечната му дъщеричка Харпър харесвала дизайнерски облекла

От Кремена Бедерева

Футболната звезда Дейвид Бекъм се пошегува на гърба на дъщеря си. Той самоиронично обяви, че не може да се пенсионира, защото 11-месечната Харпър харесвала дизайнерски облекла. А както добре знаем всички - те не се купуват срещу жълти стотинки.

37-годишната звезда, който притежава около 160 млн. британски лири, иска да работи по-малко, но това няма как да стане. Малката се оказва капризна дама още от ранна детска възраст и харесвала скъпи дрешки.

Е, явно се е метнала на майка си Виктория Бекъм, която не спира да сменя тоалетите. И нормално – като има за съпруг мъж като Дейвид Бекъм, лесно може да си позволи всяка прищявка.

"Върти ме на малкото си пръстче", признава без угризение бащинската си слабост към малката Харпър футболната звезда пред "Today Show".

"Гардеробът й е невероятен - това е невероятно. Точно затова аз трябва да продължа да играя!'', продължава да се жалва Бекъм. Най-вероятно опасенията му, че не може да смогне на претенциозните дами в дома, идват, след като преподписа отново с ЛА Галакси за 2 години.

Но този път договорът е за 40% по-малко пари – или скромните за него и разглезените му жени, 2,5 млн. лири на година. Дали ще му стигнат за маркови дрехи за Виктория, че и за Харпър? Остава да разберем...

Пред "Today Show" футболната легенда разкри подробности, не само за личния си живот, но и около своята кариера, пише Contactmusic. Той потвърди желанието си да играе за футболния отбор на Великобритания на Олимпиадата в Лондон.

Дейвид игнорира критиците, които "чешат" зли езици, коментирайки, че Бекъм ще бъде избран да се включи в отбора, само заради старата си слава. От своя страна Дейвид им апострофира с реплика, че не се интересува от тяхното мнение, но все пак "смята, че са неуважителни".

"Аз имам успешна кариера", риторично констатира футболистът, опитвайки се да се защити от критиците.

Водещи