Проклето забавление на голям екран 05.07 | 16:17

Миньоните се завръщат на големия екран на 3D, 2D и 4DX

От Лазар Тодоров

Към компанията на Гру, момичетата и жълтите миньони се присъединяват и нови колоритни герои, които ще направят комичния хаос още по-забавен с щури номера, чудати джаджи и яки коли.

Албена Михова ще озвучава образа на Шарън - красива и амбициозна блондинка, която ще се опита да намери своя красив принц в лицето на непохватния Гру. А зад образа на симпатичния корейски продавач на перуки ще стои гласът на Дони. Бившият злодей Гру ще ни стане още по-симпатичен с новите си щуротии. И в тази част на анимацията героят му ще бъде озвучаван от Стоян Алексиев.

Продавачът на перуки Флойд Орелсан е кореец, който има магазин за перуки в мол "Парадайз", където и се развива по-голямата част от действието във филма. Флойд е настойчив търговец, който внимателно се оглежда за плешиви мъже и така се среща с Гру. Дони споделя, че харесал героя си още щом го зърнал: "Той обожава стоката, която предлага, мек е като памук пред клиента, но ако някой не хареса продуктите му, много се засяга."

Героинята, която стои зад гласа на Албена Михова, е кокетна и самовлюбена, отгоре на всичкото и страшно напориста. Тя непрекъснато повтаря, че не харесва хора, които преиграват, не осъзнавайки, че всъщност е част от тях.

За доброто настроение на любимите ни жълти миньончета се грижи Фарел Уилямс, който е част от екипа на създателите на саундтрака към филма. Музикантът споделя: "Екипът на Illumination е много креативен и аз трябваше да направя музика, която да отговаря на колоритната визия на филма. Този път определено искахме да направим нещо по-емоционално. Нещо, което пасва на 70-те години. Аз съм роден през 70-те, така че веднага улових този дух."

"Аз, проклетникът 2" идва с гръм и трясък и обещава да се превърне в най-щурото приключение за това лято. С нова порция щури забавления, комични моменти и обрати бившият злодей Гру ще се превърне в истински любящ баща. Жълтите миньони пък ще сменят нрава и дори цвета си.

Зрителите ще могат да се насладят на филма и чрез уникалното киноизживяване 4DX, което добавя движение към седалката, усещане за вятър и разпръсква водни капки.


Водещи

Най-четени