Пускат в продажба допълнителни места за "Lord of the Dance" 18.09 | 18:22

Има огроменинтерес към спектакъла в старата столица

От iNews.bg

Поради огромния интерес към спектакъла на "Lord of The Dance" във Велико Търново, организаторите осигуриха още 400 допълнителни седящи места в ДКС "Васил Левски,", съобщава Sever.bg. 

Допълните места са разположени непосредствено пред сцената и ще се продават на цени от 30, 40 и 50 лева. Тези, които ги заемат ще имат възможността отблизо да се насладят на танцовия спектакъл с елементи на красива естетическа еротика.

Известният Майкъл Флетли все не още не е потвърдил идването си във Велико Търново. Създаденото от него шоу "Lord of the Dance" вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби.

Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, то чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.

Все още могат да се намерят билети от всички ценови категории на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, от обектите на търговски веригиот вериги магазини и онлайн от Eventim.bg.

Редовните цени на билетите са от 20 до 50 лв и ВИП места от 60 лв.

Водещи

Най-четени