Пълен абсурд! Никой не иска да гледа новите водещина „Преди обед“ 04.09 | 12:30

Франческа Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова не се харесаха на зрителите и страницата на шоуто във Facebook е пълна с обидни отзиви

От iNews.bg

"Пълен абсурд! Няма вече какво да се гледа сутрин! Много жалко за "Преди обед" – превърнаха го в бледо подобие на "На кафе", но с още по-голям кокошкарник." Това е само един от стотиците негативни коментари относно новите водещи на сутрешния блок по бТВ, пише Intrigi.bg.

Франческа Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова не се харесаха на зрителите и страницата на шоуто във Facebook е пълна с обидни отзиви.

Разбира се, от телевизията очакваха критики, защо дневната програма нямаше да е същата без обичаната от всички Деси Стоянова. Те обаче не бяха подготвени за такова опустошително отричане. Най-голям хейт търпи Зейнеб заради дикцията и правоговора й. "Казва се "ходим", а не "ходиме", "спориме", говориме" – много е дразнещо! Няма ли кой да научи Зейнеб на малко граматика", ядосват се зрители.

"Каква е тази какафония, какъв е тоз тюрлюгювеч! До кога ще се лее диалект от национална телевизия с претенции! Много нескопосано и преиграно", изригват други.

Очакванията са рейтингът на "Преди обед" да се срине главоломно за сметка на конкурентните телевизии.

Водещи

Най-четени