Пълна метаморфоза! Какво се случва с Люси Иларионов 29.11 | 15:44

Режисьорът си е поставил за цел да стане 80 кг

От iNews.bg

Певецът и режисьор Людмил Иларионов наскоро показа, че тотално се е променил откъм външен вид. След като свали около 70-80 кг, изглежда няма намерение да спира. Поставил си е за цел да се върне в страхотната форма, която беше преди години. Затова продължава с отслабването, докато стигне заветните 80 кг.

Припомняме, че радикалната промяна във външния вид на известния режисьор настъпва след като срещна своя приятел актьорът Христо Мутафчиев, който му препоръча болницата в Анкара "Гювен". Там Люси се подложи на коремна операция и вече е съвсем различен.

"На Люси Иларионов беше направена вертикална гастректомия тип ръкав, което на немедицински език означава, че на нашия пациент е изрязана част от стомаха. Този метод води не само до намаляване на обема на стомаха, но и ускорява метаболизма и трайно намалява теглото", разказва Мерлин Хасанова, регионален мениджър за България на болница "Гювен". 

След операцията в продължение на половин година Люси Иларионов ще се подложи и на много строг режим на хранене, като през първия месец трябва да приема основно пюрета и течности. След това постепенно ще премине към нормална храна.

Водещи

Най-четени