Първата си година в София отпразнува Floret Restaurant and Bar 29.05 | 16:18
С бързи темпове мястото се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод

Година след отварянето си, Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.
С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, Floret привлича както местни, така и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера.
Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус. Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си "а-ла-карт" брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.
Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. "Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.
Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости, като винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване." – казва г-н Зукала.
Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости, използвайки местни сезонни продукти и подправки, и спазвайки българските традиции и обичаи както в приготвянето на храната, така и в създаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.
Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!
Водещи
-
Започва да се затопля, но пак ще вали
Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София – около 20°
31.05 | 09:00
-
КЕВР утвърди цената на природния газ за юни - има ли драстична промяна
С осигурените количества се покриват ангажиментите на обществения доставчик за юни
30.05 | 17:59
-
Израел обвини Макрон в кръстоносен поход срещу еврейската държава
Френският президент заплаши с по-твърди мерки, ако хуманитарната ситуация в Газа не се подобри
30.05 | 17:40
Най-четени
-
Анелия Мурджова от Симитли помогна на самотен зрелостник в най-важната му вечер
Историята на Анелия и Олександър показва, че понякога най-важните уроци се учат не в училище,...
30.05 | 10:59
-
Александър Вучич: Обсъдих с Путин износа на оръжие за Украйна
Сърбия формира работна група с Русия за проверка на обвиненията, че Белград доставя боеприпаси...
30.05 | 13:30
-
Какво може да направи Външно министерство, ако ви задържат зад граница
Това, което те могат да направят, е:
30.05 | 10:14