Първата си година в София отпразнува Floret Restaurant and Bar 29.05 | 16:18
С бързи темпове мястото се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод
Година след отварянето си, Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.
С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, Floret привлича както местни, така и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера.
Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус. Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си "а-ла-карт" брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.
Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. "Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.
Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости, като винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване." – казва г-н Зукала.
Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости, използвайки местни сезонни продукти и подправки, и спазвайки българските традиции и обичаи както в приготвянето на храната, така и в създаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.
Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!
Водещи
-
Забраниха „чудодейно устройство“, лекуващо паник атаки
Твърденията на търговеца относно възможностите на уреда „PulsoRama” не са подкрепени с научни...
25.11 | 11:15
-
За втори път не успя да започне разпоредителното заседание по второто дело срещу Васил Божков
По делото подсъдим е и Николай Станков. Той е предаден на съд за стрелбата срещу Йордан...
25.11 | 11:00
-
Грипът започва рязко, а при COVID-19 симптомите са по-плавни
„При грипа имаме висока температура, болки в мускулите, главоболие, докато при коронавируса се...
25.11 | 10:15
-
Учени: Четири порции кашкавал дневно противодействат на вредите от солта
Изненадващи резултати
25.11 | 09:59
Най-четени
-
Предимно слънчев ден, от 8 до 10°С в цялата страна
Очаква се завишение на фините прахови частици
25.11 | 08:00
-
Учени: Четири порции кашкавал дневно противодействат на вредите от солта
Изненадващи резултати
25.11 | 09:59
-
За втори път не успя да започне разпоредителното заседание по второто дело срещу Васил Божков
По делото подсъдим е и Николай Станков. Той е предаден на съд за стрелбата срещу Йордан...
25.11 | 11:00