Първата си година в София отпразнува Floret Restaurant and Bar 29.05 | 16:18
С бързи темпове мястото се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод

Година след отварянето си, Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.
С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, Floret привлича както местни, така и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера.
Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус. Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си "а-ла-карт" брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.
Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. "Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.
Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости, като винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване." – казва г-н Зукала.
Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости, използвайки местни сезонни продукти и подправки, и спазвайки българските традиции и обичаи както в приготвянето на храната, така и в създаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.
Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!
Водещи
-
Радев: Трудът не бива да е сведен до средство за оцеляване, а да е основа за пълноценен живот
Това посочва президентът по повод международния ден на труда на страницата си във Фейсбук
01.05 | 11:00
-
Синдикатите организират специални събития за Световния ден на труда
КТ "Подкрепа" организира за девета поредна година празнично шествие в София и концерт "Рок за...
01.05 | 10:40
-
Промени в глобите за шофьори, които не са платили винетна или тол такса
Те ще бъдат съобразени с тежестта на извършеното нарушение
01.05 | 10:20
Най-четени
-
Слънце до обяд, но дъжд с гръмотевици - следобед
Максималните температури ще бъдат между 21° и 26°, в София - около 22°
01.05 | 09:00
-
Отбелязваме Международния ден на труда
Първи май е един от официалните празници в България и официален почивен ден
01.05 | 09:30
-
САЩ и Украйна подписаха споразумението за достъп до украинските минерали
Това съобщиха двете страни
01.05 | 09:45