Първо в iNews: Брайън Адамс мина границата. Хвали се, че е в България (СНИМКИ) 11.10 | 15:09

Изпълнителят е подготвил грандиозно шоу за родните фенове

От iNews.bg

Световноизвестната звезда Брайън Адамс се похвали на почитателите си, които го следват в социалната мрежа Facebook, че вече е в България. Музикантът пусна кадър от границата, под който само преди няколко минути написа:

"Минавам сръбската граница към България. Продължаваме с турнето Get Up все по-близо до до вас".

Изпълнителят е подготвил грандиозно шоу за почитателите си у нас. Той ще се качи на сцената в столичната зала "Арена Армеец" тази вечер в 19:00.

Междувременно у нас бе показана и неговата уникална изложба от фотографии, уловила по впечатляващ начин знаменитости от ранга на кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Моника Белучи, Кейт Мос, Шон Пен и Мики Рурк. 30 портрета пък представят млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги. Желаещите да видят с очите си фотосите, могат да го направят в следващия един месец, при това безплатно.

Снимките пристигнаха в София, след като бяха представени в музея на фотографията в Стокхолм. Събитието бе специално открито от Нейно кралско височество Виктория Ингрид Алиса Дезире, принцеса на Швеция.

1788687

Водещи

Най-четени