Първото групово събличане на миските 31.07 | 15:08

... които са с една по-малко

От Мартина Панайотова

В днешния дейли епизод на "Мис България 2013" водещият Кирил Ефремов ще отведе зрителите на едно горещо парти с момичетата, които бяха изведени за пръв път от Замъка, за да идат на басейн.

Това беше и първото им задължително групово извеждане от рамките на имението на "Мис България 2013". В епизода довечера ще видите още какво се случва късно вечер в будоара на принцесите, забавния бой с възглавници между по-младите претендентки и критиките от по-старите.

Момичетата вече все по-осезателно изпитват и липсата на мъжко присъствие. А това, в комбинация с четири красавици в едно легло може да нажежи атмосферата до червено с феромони. Кои момичета се позабавляваха под чаршафите ще видите тази вечер от 23:00.

В ефира на TV7 ще стане ясно и какво запали големия скандал между Звезделина и Боряна, за който бе загатнато в елиминационния лайф вчера.

Като стана въпрос за него, първата изгонена е гимнастичката Вили.

Блондинката, която стана център на скандалите в най-красивото шоу в продължение на две седмици, събра най-голям отрицателен зрителски вот – 57% и трябваше да си тръгне. Тя не успя да се пребори за одобрението на зрителите сред конкуренцията на Звезделина, Емел и Мелиса, но напусна шоуто с гордост, декларирайки, че не съжалява за нищо.

Четирите момичета, които се бореха за оставане в Двореца традиционно получиха индивидуални задачи. Звезделина трябваше да се превъплъти в спортен репортер и да вземе отзиви след мача "Левски” – "Локомотив” (Пловдив).

Пищната брюнетка първоначално изпита доста трудности с лаконичните спортисти, но за голям късмет на варненката Мартин Камбуров от "Локомотив” се спря пред микрофона й, след като се оказа че са стари приятели.

Емел имаше за задача да води новинарска емисия, Мелиса стана момиче на времето, а изгонената Вили имаше трудната задача да се справи като политически репортер с отразяване на контра протеста в подкрепа на кабинета "Орешарски”.

Тя дори успя да се скара с пенсионер, който й заяви че е твърде зелена и неподготвена за репортер.



Водещи

Най-четени