Радина Кърджилова показа нова прическа 03.09 | 15:06

Актрисата уважи представянето на новата книга на баща си

От Олга Андреева

Нова прическа и шоколадов загар демонстрира младата актриса Радина Кърджилова на представянето на книгата на баща си, Христо Кърджилов.

Романът "Свински парчета" е втората книга на художника и носител на много български и международни награди за графика, живопис и илюстрация Христо Кърджилов. Тя имаше своето представяне в рамките на Празниците на изкуствата "Аполония 2012", уточни "Булфото".

Съвсем скоро актрисата, която приключи с ангажиментите си към киното с финала на "Стъклен дом", ще се присъедини официално към трупата на Театър "Българска армия", където от години работи бившата любов на Деян Донков и майка на детето му, Анастасия Ингилизова.

Още на 17 септември феновете на Радина ще имат възможност да влязат в пряк контакт с нея, тъй като заедно с колегите си Веселин Ранков, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Нети и Дони ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат посетителите из репетиционните, гримьорните, перукерните, ателиетата, гардеробите и коридорите на театъра.

Радина е в последния етап от репетициите на постановката "Кой се страхува от Вирджиния Улф?” от Едуард Олби, която Красимир Спасов поставя на сцената на "Българска армия". В култовото заглавие освен нея участват Иван Радоев, Стефка Янорова и Веселин Анчев. 

Най-четени