Радина и Деян Донков отбелязаха Трифон Зарезан 01.02 | 19:23

Актьорът, придружен от новата си любов, заряза лозята в Съединение

От iNews.bg

Всякакви мероприятия, свързани с любовта, изглеждат много подходящи за участието на новата българска двойка в актьорските среди – Деян Донков и Радина Кърджилова.

Откакто обявиха публично любовта си, двамата не пропускат да се появят заедно. Нищо чудно, че именно те бяха поканени за зарязване на лозята в Съединение.

Въпреки много ниските температури, двамата влюбени пристигнаха в града специално за празника Трифон Зарезан, който православната църква отбелязва ден.

Деян сръчно показа как се извършва зарязването на лозята. То по принцип се прави през март, когато започне движението на лозовите сокове при затопляне на времето, но с днешното символично зарязване на лозята се поставя началото на лозарската нова година.

По традиция празникът завърши с обявяването на новия цар на лозята, народно веселие с кръшни хора и много вино.

Деян и Радина пък получиха лозови пръчки за спомен и премълчаха как ще продължи празникът им днес. 

Всъщност именно телевизионната реклама, която направиха за "Домейн Пещера", чиито лозя зарязаха днес, става повод двамата да обявят връзката си публично.

Извън снимките за рекламата обаче те нямат съвместна работа на снимачната площадка, макар че Радина споделя, че би имала огромно желание. Тя продължава да се изявява като Сиана в сериала "Стъклен дом", а героят на Деян в "Под прикритие" беше изненадващо убит преди няколко епизода.

Водещи

Най-четени