Развратницата Рита Ора 04.12 | 19:46

Май певицата сменя мъжете често-често...

От Мартина Панайотова

Любовният романс на Рита Ора и Роб Кардашиян явно не успя да издържи много. Двойката се раздели съвсем скоро, но между вече бившите партньори прехвърчат недружелюбни искри.

Оказва се, че певицата, която скоро ще стане и актриса, не си пада много по монагамията. Дни след раздялата Роб Кардашиян публикува статус в Twitter:

"Тя ми изневери с над 20 мъже, докато бяхме заедно. Чудя се с колко ли ще спи сега, когато сме разделени”.

Минути след това Роб допълни: "Как може една жена, която е толкова заета в изграждането на кариера си, да има време да бъде с толкова много мъже, докато е във връзка с друг?"

В публикуваното съобщение не се казва коя е тази "развратница”, за която говори Роб, но става повече от ясно. Въпросната жена е Рита Ора, която категорично отказва да коментира откровенията на бившия си.

Преди време Рита Ора имаше забежка с колегата ѝ Бруно Марс. За него тя твърдеше, че се е влюбила от пръв поглед. Връзката им е била през 2009 година, когато и двамата не са били известни. Певицата сочи като причина за раздялата именно популяризирането им по-късно.

Явно подобни бързи забежки не са чужди на Рита. Дали е вярно това, което казва Роб за нея? 20 партньора никак не са малко.

Още любопитни новини може да научите от Jenite.bg.



Водещи

Най-четени