Разгадахте ли коя е тази разголена плеймейтка 27.08 | 12:00

Почти сигурно е, че сте се сетили

От iNews.bg

"Колко е хубаво да отидеш на място, където не знаят нищо за тебе", написа скандалната Елена Кучкова в профила си във Facebook. "Мис Плеймейт 2014” повече от седмица отмаря в Гърция, като еротичният кадър, който сподели в социалната мрежа, е от известния плаж Паралия Катерини, пише в. "Монитор".

Според изданието от няколко дни Кучкова непрекъснато качва снимки от почивката си, като от някои кадри става ясно, че е в компанията на коафьора си Ивайло Колев. Явно половинката на Елена, по нейни думи евродепутат, явно не е успял да я придружи.

Плеймейтката все пак засвидетелства любовта си към него като изписа на пясъка посланието "Обичам те”, а снимката във Facebook бе адресирана до "той си знае”. Естествено Кучкова не пропусна да ни покаже, че чете книжки на плажа и в момента прочита "50 нюанса сиво”. За да декларира, че е достоверно "Мис плеймейт" написа цитат от творбата:

"Харесвам го!” Ето, признах си. Не можех да бягам повече от себе си. Никога никой не бе успявал да предизвика такова нещо в мен. Той беше толкова, толкова хубав. Но каузата беше обречена...”.