Райън Гослинг се учи да танцува балет 15.12 | 13:49

Актьорът се е записал на уроци по балет в свободното си време

От Кремена Бедерева

Райън Гослинг е започнал да взима уроци по балет в свободното си време. Актьорът се е записал на часовете за удоволствие, а не заради нова роля.

Неговият инструктор е впечатлен от способностите на звездата от последния хитов филм "Drive”. Той разказва, че Райън се е захванал с необичайното за мъжете занимание, защото просто иска да се научи да танцува балет, съобщава Contactmusic.

Инструкторът обяснява, че Райън е изключително смешен и забавен по време на тренировки, на които ходи с баскетболни шорти.

Според чаровния Райън всеки холивудски актьор трябва да има странично занимание извън киното. Той обича да е непрекъснато зает и смята, че това прави хората по-щастливи.

"Хората имат ядене – отиват на Пилатес, но това не е достатъчно. След което те започват да пият хапчета. Ако всеки имаше купчина камъни в задния си двор и прекарваше всеки ден ги мести от едната страна на двора до другата, то ще бъдат много по-щастливи", смята Гослинг, който очевидно е привърженик на активното спортуване и максимата "Здрав дух в здраво тяло".

Водещи

Най-четени