Рамбо Амадеус не намери магаре край София 30.03 | 16:22

Тази вечер представителят на Черна гора за „Евровизия” пее у нас

От Олга Андреева

Черногорският представител за "Евровизия” Рамбо Амадеус (Антоние Пушич) пристигна в София, за да представи песента си "Euro Neuro”, с която ще се бори на песенния конкурс.

За срещата с медиите той искаше да пристигне на магаре, какъвто е героят в неговия клип, но се оказва, че в селата около София няма магарета, посочи "Булфото".

Довечера Рамбо Амадеус ще изнесе концерт в столицата, с който ще бъде сложен край на седмия международен "Аларма Пънк Джаз Фест”.

Черногорският поет и музикант сподели, че не очаква да спечели "Евровизия", но че ще се смята за победител, ако не го дисквалифицират и ако успее да промени конкурса.

"Евровизия" е перфектно организиран конкурс, в който са вложени много пари, но за съжаление от години ражда безсъдържателни и неоригинални песни", смята черногорският музикант.

Разчита да получи подкрепа от инакомислещата публика и призова българските си почитатели да гласуват за него.

"Не обичам снобизма, национализма, пуританизма. Аз съм различен организъм”, обобщава философията си Рамбо в песента "Euro Neuro”.

"Моят героизъм е пацифизмът, алтруизмът. Обичам (…) либерализма, туризма, нудизма, оптимизма. И това е добре за ревматизма”.

Водещи

Най-четени