Рапърът DMX пак влиза в затвора 22.11 | 14:32

Ърл Симънс казва, че съжалява, че е нарушил условията на пробацията си, и е решен да скоро да възобнови кариерата си

От Нели Минчева

Рапърът Ърл Симънс, по-известен като DMX, отново ще се озове в затвора, където е прекарал по-голямата част от последните десет години, съобщава Contactmusic.

Той беше задържан на 18 ноември (четвъртък) във Финикс, Аризона. В момента се намира в затвора "Lower Buckeye" без право на гаранция и ще се яви на изслушване в съда тази седмица, за да отговори на обвиненията срещу него в употреба на кокаин, шофиране с нередовни документи и нарушаване на пробацията си.

DMX казва, че дълбоко съжалява, че е нарушил условията на пробацията си, и е решен да скоро да възобнови кариерата си. Преди това обаче ще трябва да излежи още осем месеца.

Музикантът вече съжалява за решението си да напусне възстановителната си програма с цел да отиде на участие. По време на него рапърът е пил алкохол и това не е довело до нищо добро.

През последните десет години DMX е бил в затвора няколко пъти. Сега обаче е решил да спазва закона и да не допуска отново да се върне зад решетките, където се страхува, че ще прекара 40-тия си рожден ден, който е на 18 декември тази година.

Преди седмица същото твърдеше и неговият колега T.I., който отново е в затвора заради подобни обвинения, като тези отправени срещу DMX.

Водещи

Най-четени