Рачков и Анита - сгодени, тя е с пръстен за 5 бона! (СНИМКА) 31.10 | 15:00

Според слуховете комикът предложил на любимата си само ден след сватбата на бившата си Мария Игнатова и Ивайло Цветков Нойзи

От iNews

Димитър Рачков и Анита Димитрова са сгодени. Това разкри самата плеймейтката, която побърза да се похвали в мрежата с луксозното диамантено бижу.

Според слуховете Рачков е предложил на Анита само ден след сватбата на бившата си Мария Игнатова и Ивайло Цветков Нойзи.

Противно на предположенията, че комикът е с Анита само за да повдига самочувствието си и няма сериозни намерения, Рачков се реши на голямата крачка. Твърди се, че се е изръсил солидна 5-цифрена сума за годежния пръстен, а покрай него Анита получила още един подарък – чисто ново BMW.

Съвсем възможно е двамата да кроят планове за сватба, която обаче ще бъде в тесен кръг като тази на Мария и Нойзи, пише "Ретро". Според източници на Show.bg бижуто се оценява на "скромната" сума от 5000 лева.

Както е известно, комикът изкарва солидни суми покрай "Забраненото шоу на Рачков". Някои дори смятат, че сумата от 5 бона е доста ниска, имайки предвид стабилните му доходи.

Водещи