Рачков на море цял месец, без да даде стотинка! Връзката му със сладкарката Ками се оказа лъжа 10.07 | 14:00

Актьорът се наслаждава на свободата си и обикаля като гларус актуалните заведения по родното море

От iNews.bg

Вече цял месец Димитър Рачков отмаря в Лозенец. Комикът е настанен в луксозен комплекс, но не се е бръкнал нито лев за почивката си. Бившият на Мария Игнатова почива на аванта при роден богаташ, който има хотел и предложил на Рачков да му гостува, а в замяна да го рекламира пред приятели, познати и в социалните мрежи.

Актьорът се наслаждава на свободата си и обикаля като гларус актуалните заведения по родното море. От близо половин година Димитър няма официална приятелка. В началото на година той се раздели с плеймейтката Анита Димитрова, с която имаше близо 3-годишна връзка. В момента комикът излиза с различни жени, но няма сериозна интимна тръпка. Преди няколко седмици тръгна слух, че Рачков се люби с 39-годишната сладкарка Камелия Андонова, но това се оказа преувеличено. Двамата са само приятели и нямат любовна връзка.

По думите й двамата с актьора са близки повече от година, но нямат лични отношения. Слуховете, че именно Камелия е актуалната жена до Рачков, плъзнаха след като двамата се появиха заедно на парти в популярен клуб в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат как интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите. Предполага се, че е възможно фотосите да са с рекламна цел.

Двамата, както вече стана ясно, са работили заедно в последния сезон на "Като две капки вода", където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала дрехите на водещите и журито. Тя се познава с бившата приятелка на комика - Анита, която все още страда за екс възлюбения си. На силиконката й е много трудно без актьора, който й осигуряваше завиден стандарт на живот, а сега й се налага да работи.

Рачков често се възползва от славата си и рекламира косачки, хотели, казина и какво ли още не, припомня "Уикенд". Бившият на Мария Игнатова си докарва доста добри пари от популяризиране на разни услуги и продукти, а сега отмаря безплатно на морето.

Водещи