Рачков предложи брак на плеймейтката Анита, която се похвали с бижу 29.10 | 16:30

Така комикът бързо отвърна на бившето си гадже - Мария Игнатова, която изненадващо се омъжи за интелектуалеца, футболен експерт и журналист Ивайло Цветков-Нойзи

От iNews.bg

Тихата война между бившите любовници Димитър Рачков и Мария Игнатова съвсем не е приключила.

Миналия месец блондинката изненадващо се омъжи за настоящия си любим – интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков, на скромна сватбена церемония в близкото до София село Житен.

Тъкмо когато снимките от венчавката им се появиха в медийното пространство и предизвикаха бум, Рачков върна унижението на Мария. Той също показа, че вече е преживял раздялата си с Игнатова, подарявайки годежен пръстен на любимата си. Плеймейтката Анита Димитрова бързо привлече вниманието върху нея и Рачков, публикувайки снимка с диамантното бижу.

Противно на предположенията, че комикът е с Анита само за да повдига самочувствието си и няма сериозни намерения, Рачков се реши на голямата крачка. Твърди се, че се е изръсил солидна 5-цифрена сума за годежния пръстен, а покрай него Анита получила още един подарък – чисто ново BMW.

Съвсем възможно е двамата да кроят планове за сватба, която обаче ще бъде в тесен кръг като тази на Мария и Нойзи, пише "Ретро".

Водещи

Най-четени