Ревнив ММА боец брутално изпотроши известна порно звезда (СНИМКИ) 13.08 | 15:40

Актрисата е в много тежко състояние

От iNews.bg

Порно звездата Кристи Мак направо не прилича на себе си, след скандал с бившия ѝ приятел – ММА боецът Джон Копенхавър. Спортистът буквално смазал от бои красавицата от филмите за възрастни и сега тя е в много тежко състояние.

Биячът с прякор War Machine неочаквано нахлул в дома на актрисата посред нощ и така я хванал с друг мъж. Толкова много се ядосал, че направо я обезобразил от бой. Резултатът – 18 счупени кости, разкъсан черен дроб, две фрактури на носа, избити зъби и безброй синини и охлузвания.

Не се разминало току така и на господина, с когото Кристи палувала под завивките. По-страшно обаче е пострадала тя, защото я влачил из къщата и я удрял по лицето.

1361619

"Без да каже и дума, той започна да бие моя приятел. Накара ме да се съблека и да се изкъпя пред него. След това започна да ме влачи из къщата и да ме бие по лицето. Дори не помня колко пъти ме удря, сега само виждам резултата. Той извади нож и започна да го опира в главата, ушите и врата ми. Режеше косата ми с него. В един момент ножът се счупи и той започна да ме заплашва с острието в ръка. Вярвах, че ще умра”, призна Кристи в социалната мрежа.

1361622

Брюнетката се измъкнала, когато разгневеният бивш отишъл да търси друг нож. Успяла да събуди съседите и да повика помощ, пише Daily Mail.

Как е изглеждала Кристи преди побоя, можете да видите тук.

Водещи

Най-четени