Резервираха стаята, в която Уитни Хюстън почина 15.02 | 11:23

Туристическа компания пък я включва в маршрута си

От Олга Андреева

Само три дни, след като певицата Уитни Хюстън почина в банята на хотелската си стая в Лос Анджелис, същата стая вече е резервирана.

След като са приключили разследванията на полицията и огледа на мястото, стая номер 434 на луксозния хотел Beverly Hilton вече има нов обитател, съобщи TMZ.com.

Сайтът е влязъл в контакт с агент за хотелски резервации, от когото е научил, че стаята не само отново се дава за ползване, но дори към нея се проявява голям интерес.

Кога е следващата дата, на която тя ще бъде свободна, не се споменава. Цената на стаите в луксозния хотел започват от 375 долара на нощувка.

Нездравият интерес към лобното място на звездата не свършва дотук. Туристическа агенция вече е включила хотела в обиколките си, където ще обяснява на туристите подробности около смъртта на Уитни, съобщи Marquee.com.

Dearly Departed, основана преди 7 години, предлага на клиентите си услугата "Тур из трагичната история на Холивуд" на цена от 40 долара, който обхваща обиколки по местата, където са загинали звезди като Майкъл Джексън, Ривър Феникс и Бела Лугоси.

Водещи

Най-четени