Резил! Лили Иванова с менте батерии на микрофона 16.09 | 17:40

Микрофонът на певицата спря насред неин хит, но тя за пореден път показа железния си професионализъм, като довърши изпълнението акапелно

От iNews

Търговци са прецакали естрадната прима Лили Иванова, като са й пробутали батерии менте. Това се ожали самата тя на концерта си в Кърджали. Звездата бе посрещната от над 4-хилядна публика на "Арена Спартак", която отвори врати за първи път след повече от 10 години, в които не е функционирала, пише "Телеграф".

Обещано

В кулминацията на рецитала микрофонът на певицата спря, но тя за пореден път показа железния си професионализъм, като това не повлия да си довърши изпълнението, а после изкоментира: "Пълни сме с фалшиви неща в държавата - микрофонът спря, батериите фалшиви, добре че ние тук сме истински". Очаквано публиката бе на крака и пя заедно с Лили, но неочаквано и съвсем спонтанно тя слезе от сцената и прегърна кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис, който я покани в родопския град. "Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това удоволствие, което изпитах не само аз, но и всички мои колеги на сцената. Ние го правим това с цялото си сърце и удоволствие за вас. Мога да ви обещая, а аз като обещая, знам, че обещавам. Винаги когато ни поканите, за следващата година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази любезна покана", заяви Лили.

Картина

Тя излезе и на бис, а след това получи подарък от името на седемте кметовеа от региона - картина с нейния лик, връчена й от доц. д-р Азис. А присъствието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни изпълнители, за чието творчество няма възраст. Сред изпълненията прозвучаха както добре известни и емблематични парчета като "Панаири" и "Камино", така и по-нови. На сцената на "Арена Спартак" с Лили Иванова излязоха и музикантите от Li Orchestra - Ангел Дюлгеров - китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

Водещи

Най-четени