Риана показва нагледни прелести и в новото си видео 24.10 | 12:50

Песента "Diamonds” с първи рекламни кадри

От Мартина Панайотова

През ноември се очаква да излезе новият албум на Риана "Unapologetic”. Междувременно обаче рекламни кадри от видеоклипа на първия сингъл от албума – "Diamonds” плъзнаха в мрежата. В него певицата като че ли показва двете си лица и още нещо...

РиРи е облечена в полупрозрачна рокля, с която оставя много малко на въображението ни.

Талантливата певица не пропуска да ни изненада и с нова прическа, което всъщност не е нищо ново за нея. Този път е с половин обръсната глава, в стил Пинк или Майли Сайръс. Очакваме скоро да последва примера на Бритни от преди години и да се обръсне "нула номер".

Кадърът, който може да видите в Jenite.bg, залага на апокалиптичната визия. Риана е застанала полугола сред пламъци. Дали е преживяла края на света, или просто е запалила колата на бившия си?

И докато в тази светла рокля барбадоската красавица показва прелестите си, на други кадри тя е облечена във вечерна рокля с класически цвят - черно. По този начин сякаш е опитала да съчетае ангелското и дяволското начало у себе си. Бялото и черното, които контрастират помежду си и с пламъците на заден фон.

Водещи

Най-четени