Риана се чувства по-добре без дрехи 28.03 | 17:27

Звездата вече е по-уверена, когато става дума за тялото ѝ

От Елена Кирилова

Скандалната певица Риана разкри, че се чувства по-добре гола, отколкото с дрехи, съобщава NME.

В интервю за списание Women's Fitness изпълнителката обясни, че свалянето на дрехите ѝ помага да се бори със собствените си проблеми с външния си вид и я прави по-уверена в себе си.

"Колкото повече ходя гола, толкова по-удобно се чувствам. Просто трябва да се изправя пред страховете си", коментира звездата. Според нея хората винаги могат да намерят някакъв недостатък в начина, по който изглеждат и това ги кара да се срамуват.

Риана решила, че не може да направи нищо друго, освен да се пребори със своите проблеми и да потърси начин да започне да се харесва.

Така в крайна сметка решава да се облича малко по-дръзко. Новият стил на Риана обаче не се харесва на всички.

По-рано този месец певецът Уил Йънг отправи критики към звездата и заяви, че тя е лош пример за жените. Той осъди текстовете ѝ, наричайки ги неподходящи за млади момичета. Към клиповете ѝ музикантът беше също толкова жесток и обясни, че според него са прекалено мръснишки.

Йънг не е единственият, който се възмущава от поведението на Риана. Преди време видеоклипът към песента "We Found Love” бе описан като "унизителен", а близките на звездата изразиха опасенията си, че тя е поела по лош път.

Водещи