Риана си призна: С Крис Браун сме заедно 31.01 | 11:23

Певицата определено харесва лошите момчета и този стил

От Мартина Панайотова

Риана стана лице на новия Rolling Stone, като освен с атрактивна фотосесия, се разписа и с едно доста интересно интервю.

На страниците на музикалната Библия певицата потвърди официално, че е подновила връзката си с Крис Браун, който все още е на пробация заради нанесения над нея побой през 2009 г.

"Сега всичко е различно. Реших, че за мен е най-важно да бъда щастлива", споделя Риана.

"Няма да позволя ничие мнение да повлияе върху решението ми. Дори да е грешка, това е моята грешка", разсъждава Рири върху подновените си романтични отношения с 23-годишния лош рапър.

Барбадоското изкушение разкрива още, че след като години наред е била измъчвана, гневна и мрачна, сега иска да изживее своята истина и е готова да понесе враждебните реакции.

Признанието за съживения роман предизвика смайване сред феновете и таблоидите, запознати с история на двойката.

1bdaef28-5ea9-76f7-308b-7f93a0944117За помирението на 24-годишната Риана и Крис Браун се шушука от месеци. Слуховете плъзнаха още преди двойката да представи дуетното си парче "Nobody's Business", включено в най-новия албум "Unapologetic" на певицата.

В интервюто си за Rolling Stone Риана не подминава и факта, че Браун все още е на пробация.

"Сега той не разполага с лукса да обърка нещо отново, а аз не бих стигнала до тук, ако смятах, че това е възможно", казва тя.

Крис Браун бе признат за виновен в побой над Риана в навечерието на наградите "Грами" през 2009 г., припомня БТА Рапърът бе осъден на пет години пробация, която все още е в сила, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие.

Певицата получи ограничителна заповед срещу Браун, която през 2011 г. бе отменена.

Интересен е фактът, че интервюто с Риана е публикувано три дни след като Браун се замеси в пореден скандал.

Рапърът е разследван за нападение над колегата си Франк Оушън, с когото се скараха за място за паркиране пред звукозаписно студио в Западен Холивуд. Оушън заяви, че иска Браун да бъде подведен под съдебна отговорност.

Както се пееше в една песен на Мишо Шамара на времето. "Харесвам лошите момчета и този стил"...



Водещи

Най-четени