Риана триумфира на новоучредени музикални награди 02.05 | 16:12

На церемонията беше представен и първият сингъл от посмъртния албум на Майкъл Джексън

От Пламена Вълчева

Родената в Барбадос певица Риана стана звездата на новоучредените музикални награди iHeartRadio, въпреки че закъсняза церемонията по раздаването им в Лос Анджелис. Един от най-вълнуващите моменти на наградното шоу беше представянето на първия сингъл от посмъртен албум на Майкъл Джексън, съобщава Contactmusic. 

Риана не успя да стигне навреме за церемонията в лосанджелиския център "Шрайн" заради трафик и така тя пропусна връчването на първото отличие на наградното шоу, спечелено от самата нея - приз за най-добра хип-хоп/ритъм енд блус песен за "Pour it Up".

Риана успя да пристигне на време, за да получи останалите присъдени й награди - за изпълнител на годината, за песен на годината ("Stay") и за изпълнител с най-голям брой фенове.

Рапърът и продуцент Фарел Уилямс беше удостоен с приза "Новатор". Изпълнителят на хитовото парче "Happy" представи потпури от свои песни.1268821

Pitbul откри шоуто с изпълнение на парчетата "Wild Wild Love" и "Timber" без дуетната си половинка Кеша, която все още не е пяла пред публика след излизането си от клиника за рехабилитация. Сингълът "Timber" донесе на Pitbul и Кеша наградата за най-добро музикално сътрудничество.

Със свои изпълнения на шоуто се представиха още "Бастил", Ариана Гранде, Шакира, Кендрик Ламар, "Thirty Seconds to Mars".

Най-вълнуващият момент на церемонията беше представянето на първия сингъл "Love Never Felt So Good" от посмъртния албум "Xscape" на Майкъл Джексън, който ще излезе на музикалния пазар
на 13 май, допълва БТА.

Песента беше представена от Ъшър, който заедно с група танцьори изпълни прочутата "Лунна походка" и други знакови движения на покойния Крал на попа.

Носителите на новоучредените музикални награди iHeartRadio бяха опр еделени чрез гласуване на радиослушателите в САЩ

Водещи

Най-четени